Search
 

OM OSS

Historian bakom

RESTAURANG TYBBLE

Restaurang Tybble finner du i hjärtat av Tybble Torg. Familjen Hannason har ägt och drivit restaurangen i 25år och tillsammans har det skapat en kvalitetskrog med kvalitet i fokus. 2007 byggdes restaurangen om från grunden och en satsning gjordes med nya fräscha lokaler och en helt ny inriktning på matsidan. Sedan dess har Restaurang Tybble ett helt annat rykte. År 2017 byggdes restaurangen ut ytterligare när man tog över Swedbanks gamla lokaler och med en total renovering är nog Restaurang Tybble en av Sveriges främsta kvarterskrogar, både kvalitets- och utseende mässigt!

Det viktigaste för oss på Tybble är att vi har nöjda kunder, som gäst ska du alltid känna dig varmt välkommen till oss. Vi serverar vällagade rätter från vårt kök såsom kött, fisk, pizza, kebab, pasta och sallad i en trevlig miljö med fokus på bra service, kvalité & smak!

Lunch

Vi ställer höga krav på urvalet av råvaror och noggrannheten vid tillagningen. Vi serverar lunch varje vardag mellan 11.30-14.00.

Take Away

Vill du njuta av vår goda mat hemma i soffan framför en bra film kan du beställa take away från vår take away meny. Här har vi allt från pizza till pasta och sallader.

A la carte

I vår à la carte meny kan du unna dig en smakupplevelse utöver det vanliga. Våra köksmästare använder gärna lokala råvaror efter säsong och din servitör hjälper dig hitta vinet som passar till. Här får du njuta av det lilla extra i trivsam miljö.

Sorry, the comment form is closed at this time.